lauantai, 25 elokuu 2018 09:22

IPK vahvisti puolustustaan - Damir Galin palaa Iisalmeen

IPK vahvisti puolustustaan lauantaina, kun se tiedotti hankkineensa riveihin 24-vuotiaan venäläispuolustaja Damir Galinin.

24-vuotias Galin on kiekkoillut kaksi edellistä kautta Iisalmessa ja viime kaudella 193-senttinen puolustaja viimeisteli 49 ottelussa 10 tehopistettä. Kuudessa pudotuspeliottelussa Galin merkkautti itselleen kolme tehopistettä.

"Hienoa, että saadaan Kazanin karhu takaisin Iisalmeen. Hän on Mestiksen ehdoton eliittipuolustaja, ja mielestäni puolustaminen riittäisi jo nyt seuraavalle sarjatasolle. Mahtavaa saada valmentajien ja pelaajien keskuudessa erittäin arvostettu pelaaja takaisin", kertoi IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen seuran tiedotteessa.

Kesän jälkeen näytti jo, että IPK:n joukkue on valmis, mutta Iiro Sulinin paluun viivästyminen pakotti seuran aktivoitumaan siirtomarkkinoilla.

"Tietysti olisimme halunneet kiinnittää hänet jo keväällä, mutta Damir odotti mahdollisia tarjouksia muista sarjoista. Kesäkuussa näytti jo siltä, ettei Damirin paluuta Iisalmeen tulla näkemään, mutta Sulinin valitettava paluun viivästyminen aktivoi meidät etsimään vahvistusta puolustukseen", linjaa IPK:n manageri Jarmo Ylisipola.