perjantai, 20 heinäkuu 2018 07:13

Peliitat hankki slovakialaisvahdin ja nuoren hyökkääjän

Maalivahti Adam Nagy ja hyökkääjä Eemeli Jeskanen siirtyvät Peliittoihin. Lisäksi puolustaja Vladislav Shishkov saapuu Heinolaan kuukauden koeajalle.

Heinolan Peliitat on solminut yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen slovakalaisen maalivahdin Adam Nagyn kanssa. Nagy pelasi viime kaudella Slovakian pääsarjassa HC Detvan joukkueessa 23 runkosarjaottelua ja 5 pudotuspeliottelua. 24-vuotias maalivahti on esiintynyt myös Slovakian nuorten maajoukkeissa.

Peliitat saa uutta virtaa myös hyökkäykseen, kun Eemeli Jeskanen siirtyy joukkueeseen. Viime kaudet HPK:n nuorten liigajoukkueessa pelanneella Jeskasella on muun muassa Nuorten liigan SM-kulta kaudelta 20162017. Kaudella 20142015 hän pelasi myös yhdysvaltojen luokiosarjassa (USHS). Tuleva kausi on 21-vuotiaalle Jeskaselle ensimmäinen miesten sarjoissa. 

Lisäksi Peliitat on sopinut kuukauden mittaisesta koeajasta venäläispuolustaja Vladislav Shishkovin kanssa. 21-vuotias Shishkov on aiemmilla kausilla pelannut Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä sekä nuorten pääsarjassa MHL:ssä Avto Jekaterinburgin joukkueessa. Puolustajan koeaika alkaa 13. elokuuta.