tiistai, 02 tammikuu 2018 10:19

Joona Jääskeläinen valittiin joulukuun parhaaksi pelaajaksi

Imatran Ketterän hyökkääjä Joona Jääskeläinen on valittu joulukuun Mestiksen parhaaksi pelaajaksi.

Ketterän hyökkääjä Joona Jääskeläinen pelasi joulukuussa kahdeksan ottelua tehopistein 7+7=14, joka johti valintaan Mestiksen joulukuun parhaaksi pelaajaksi. Vahvimmat haastajat olivat kymmenen maalia joulukuussa iskenyt TUTO Hockeyn Aki Juusela ja KeuPa HT:n kultakypärä Markus Jokinen.

"Alkukaudesta tuli paljon maalin tappioita ja nyt ne ovat alkaneet kääntyä voitoiksi. Sitä kautta paljon itseluottamusta ja ketjut ovat alkaneet löytyä. Se on tuonut hyvin tulosta kyllä", Jääskeläinen avasi Ketterän verratonta joulukuun virettä.

Jääskeläinen muodosti jäätävän tehokkaan ykkösketjun kovavireiselle Ketterälle yhdessä Tomi Iso-Mustajärven ja Santeri Vuotin kanssa. Tuo ketju olikin yksi suurimmista tekijöistä Ketterän hurjalle joulukuulle. Kaveruksilla pitää hauskaa sekä kentällä että sen ulkopuolella.

"He ovat hyviä äijiä. Aika paljon keskustellaan pelijutuista ja kaikesta muustakin. Hyvin tulemme toimeen kaukalon ulkopuolellakin. Ei mitään pahaa sanottavaa."

Ketterä voitti joulukuun kahdeksasta pelistään peräti seitsemän ja ainoa tappiokin tuli vasta jatkoajan kautta. Hurja vire näkyy myös ottelutapahtumissa ja Imatran katukuvassa.

"Se on ollut koko ajan nousussa viime kaudesta lähtien. Varmasti ruokkii sitä vielä enemmän, kun ollaan menestytty nyt Mestiksessäkin. Hyvin on ollut yleisöä peleissä", Jääskeläinen kiittelee.

Kuva: Mika Tiira