perjantai, 08 joulukuu 2017 08:43

Mestis Goes Business tarjoaa lisäarvoa seurojen yhteistyökumppaneille

Heinolassa ja Nokialla järjestettiin syyskauden Mestis Goes Business –tapahtumat Peliittojen ja Pyryn yhteistyökumppaneille. Tässä tunnelmia näistä tilaisuuksista, kevään puoliskolla luvassa lisää vastaavia tapahtumia.

Mestis ja sen yhteistyökumppani Viestintäliiga ovat rakentaneet koulutus- ja verkostoitumiskonseptia yhteistyössä seurojen kanssa. Konsepti kantaa nimeä Mestis Goes Business ja sen tarkoitus on tuottaa lisäarvoa sekä Mestis-seurojen yhteistyökumppaneille ja lisätä sarjan kiinnostavuutta yritysten markkinointialustana.

Kaikkien aikojen ensimmäisen Mestis Goes Business -tilaisuuden sai kunnian järjestää Heinolan Peliitat. Keskiviikkona 25.10. järjestetty tilaisuus polkaistiin käyntiin legendaarisen heinolalaisen elokuvateatterin Elon salissa klo 15. Peliittojen yhteistyökumppani Enolan Kahvi ja Pulla toi paikalle maistuvan täytekakun, jonka voimalla vajaan 30 hengen kumppanikaarti virittäytyi koulutustunnelmaan.

Koulutusosuuden jälkeen porukka suuntasi Heinolan jäähallille rakennettuun tyylikkääseen edustustilaan nauttimaan illallista ja seuraamaan Peliittojen ja SaPKon välistä mittelöä. Heinolalaisten yrittäjien joukko kävi pelin tiimellyksessä aktiivista keskustelua paikallisesta urheilukulttuurista ja tutustuivat samalla toistensa bisneksiin, syntyipä tilaisuudessa kuulemma uusia liikesuhteitakin.

Juuri sellaista kumppanien välistä verkostoitumista, jota moni oli palautteiden mukaan kaivannutkin. Heinolasta löytyy selvästi todella laadukasta yrittäjyyttä, hienoa!

 

Some tutuksi – sporttikulmalla

Tilaisuuksien koulutusosuus on rakennettu kolmen sosiaalisen median hyödyntämiseen keskittyvän aiheen ympärille. 

1. Sponsorointikin siirtyy someen - oletko valmis?
2. Näin rakennat yrityksesi fanikulttuuria somessa
3. Työntekijöistä pelaajien kaltaisia supertähtiä - somen avulla tietysti

Somekouluttaja Iiro Junnilan johdolla osallistujat pääsivät imemään oppeja oman yrityksensä somekanavien hyödyntämiseen. Kouluttaja antaa osallistujille erittäin hyvää palautetta ensimmäisten tilaisuuksien tiimoilta.

”Porukka oli kyllä todella hienosti mukana ja tilaisuudet sekä Nokialla että Heinolassa olivat erittäin vuorovaikutteisia. Monesti se onkin niin, että ne ajatukset ja ideat ovat jo ihmisillä päässä, mutta he kaipaavat vaan pientä tönäisyä saadakseen ne sieltä käytännön toteutukseen”, Junnila tunnelmoi.

 

Nokian kaupunki ja Jidoka Technologies isännöivät Nokialla

Erinomaista kumppanityötä Suomi-sarjassa tekevän Nokian Pyryn yhteistyökumppaneita oli saapunut 22.11. MGB-tilaisuuteen myöskin vajaan 30 hengen yritysjoukko.

Nokian kaupunki oli järjestänyt tilaisuudelle hienot puitteet Nokian Kerholasta. Tilaisuus eteni jouhevasti ja henki oli todella positiivinen. Yhteistyökumppani Jidoka oli toimittanut myös Kerholaan paikalle pienen näyttötaulun, ja samana päivänä Jidokan miehet olivatkin käyneet asentamassa Nokian jäähallin seinään ison LED-näytön, joka on jälleen merkittävä kehitysaskel paikallisten kiekkoihmisten palvelemiseen.

Nokian jäähalliin on äskettäin valmistunut iso laajennus, kun areenan kylkeen rakennettiin junioreille oma harjoituskaukalo ja nykyaikaiset kuivaharjoittelutilat. Samalla jäähallin ravintolapalveluita ollaan jatkuvasti viety eteenpäin.

”Urheilupuolen lisäksi olemme panostaneet paljon ihmisten viihtyvyyteen ottelutapahtumissa. Haluamme palvella myös eri kokoisia yrityksiä yhä paremmin, jota varten olemme perustaneet oman Pyry-Verkoston. Meillä on pitkästi toista sataa yhteistyökumppania, joille järjestämme säännöllisiä kokoontumisia. Tämä Mestis Goes Business oli siitä oiva esimerkki”, kertoo Pyryn toiminnanjohtaja Pekka Palonen.

Yhteistyökumppaneiden kesken päästiin tässäkin tilaisuudessa tosiaan hieromaan yhteisiä bisneksiä ja tutustumaan paremmin muihin kumppaneihin. Nokian Panimo tarjosi pari maittavaa Keisaria ja päästiinpä erätauolla maistamaan myös Teivon Lihan valmistamaa Pyry-makkaraa, joka osoittautui todella toimivaksi tuotteeksi.

”Oli hienoa olla mukana tässä tapahtumassa. Meidän filosofiaan kuuluu muutenkin aina tarjota asiakkaille niin hyvä asiakaskokemus kuin ikinä vain mahdollista, joten tällainen tilaisuus oli omiaan vahvistamaan myös sitä. Ja olihan se pakko päästä itsekin katsomaan, miten hyvältä tuo meidän LED-näyttö tuolla hallin seinällä näyttää”, hymyili Jidoka Technologiesin kehitysjohtaja Alex Bern.

Kevätkaudella järjestetään vielä useampi Mestis Goes Business -tapahtuma. Niistä tulemme tiedottamaan tarkemmin, kunhan aikataulut varmistuvat.