Hokin toiminta jatkuu osakeyhtiönä

Kajaanin Edustushokki ry:n ajauduttua konkurssiin, jatkuu Kajaanin Hokin taival uuden Hokki Kainuu Oy:n alla.

Uuden osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Pasi Halonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Mika Alm, Juha Haukka, Olli-Pekka Hyyryläinen, Petri Kemppainen, Jyrki Korkiakoski, Timo Kärkkäinen, Jukka Kärnä ja Paavo Suutari.

"Haluamme korostaa, että kaikki heistä ovat mukana Hokin toiminnassa yksityishenkilöinä, eikä yrityksensä puolesta", puheenjohtaja Halonen sanoi Hokin tiedotteessa.

Hokille myönnettiin lauantaina Jääkiekkoliiton liittohallituksen kokouksessa paikka Suomi-sarjasta ensi kaudeksi. Sarjapaikka edellyttää kuitenkin vielä lisenssiehtojen täyttymistä.

"Kyseessä on lähinnä pienistä tarkennuksista, joiden emme usko olevan mikään ongelma lisenssin saamiseksi. Meillä on vakaa usko, että Kajaanissa pelataan Suomi-sarjaa kaudella 2017-2018."

Hokin uudessa tulemisessa kaikki tehdään talouden ehdoilla. Uudessa osakeyhtiössä talous pyritään pitämään kausittain vähintään nollatuloksessa. Mestikseen paluu siintää jo seuran tavoitteissa.

"Velkaantuminen ei ole meille vaihtoehto. Etenemme täysin talouden ehdoilla. Kehitämme organisaatiota siihen kuntoon, että meillä on mahdollisuudet toimia tulevaisuudessa menestyvänä Mestis-seurana."

Lisää Hokin uudesta tulemisesta voi lukea seuran verkkosivuilta löytyvästä tiedotteesta.

Lähde: Hokki