Ketterälle kovan luokan maalivahtihankinta

Imatran Ketterä jysäytti ilmoille kovan luokan maalivahtihankinnan, kun se ilmoitti tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen Jere Myllyniemen kanssa.

Imatran Ketterä on julkaissut nopeaan tahtiin uusia pelaajasopimuksia sen jälkeen, kun joukkue nostettiin Mestikseen. Perjantaina Ketterä julkaisi hankkineensa kokeneen maalivahdin Jere Myllyniemen.

Myllyniemi on monille jääkiekon ystäville tuttu Liigasta menneiltä kausilta. 34-vuotias maalivahti on pelannut Liigassa yhteensä 369 ottelua Bluesin, Lukon, SaiPan, Pelicansin, HPK:n ja HIFK:n riveissä. Lisäksi kokemusta on karttunut Ruotsin kahdelta ylimmältä sarjatasolta Röglen, Leksandin ja Luulajan paidasta. Viime kausi oli Myllyniemelle vaikea ja hän joutui kiertämään monissa eri joukkueissa peliajan perässä.

"Hienoa tulla Imatralle. Tämä on hyvä ponnahduslauta myös itselleni ja pääsen rakentamaan uutta nousua viime kauden jälkeen. Pelejä ei viime kaudella hirveästi tullut, mutta harjoiteltua tuli sitäkin enemmän. Treenipohja on vahva, nyt tarvitaan pelejä", Myllyniemi kertoi Ketterän tiedotteessa.

Lähde: Ketterä

Kuva: Mika Tiira