Rudolfs Maslovskis jatkaa Imatralla

Latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis jatkaa tutussa ympäristössä tulevalla kaudella. Tulevaan kauteen inspiraatiota on haettu Portugalin lämmöstä.

Kaksi viime kautta Imatran Ketterän riveissä kiekkoillut latvialaishyökkääjä Rudolfs Maslovskis jatkaa tulevalla kaudella imatralaisten riveissä. Maslovskis solmi viime viikolla try out -sopimuksen RoKin kanssa, joka kuitenkin purettiin yhteisymmärryksessä sen jälkeen, kun Imatran Ketterä nousi Mestikseen. 

22-vuotias laituri iski menneellä kaudella hirmuiset tehot pöytään Suomi-sarjassa. 33 runkosarjaottelussa syntyi 25 maalia ja 34 maalisyöttöä. Ratkaisupeleissä pistetahti pysyi kovana, kun pudotuspeleissä kuuden ottelun pistesaaliiksi kertyi 3+7=10. Lisäksi Mestiksen karsinnat kului läpi yhden tehopisteen keskiarvolla.

"Rakastan Imatraa ja halusin välittömästi takaisin Ketterään, kun kuulin, että Mestis on täällä nyt mahdollista. Olin kauden jälkeen toukokuun ajan Portugalissa akvarellikurssilla ja puutarhatöissä. Nyt aion harjoitella kovempaa kuin koskaan, jotta olen valmiina Mestikseen ja uuden sarjatason tuomiin haasteisiin", Maslovskis kertasi eksoottista kevättään ja tulevaa kautta.

Kuva: Mika Tiira

Lähde: Ketterä