Kiekko-Vantaalle nippu pelaajasopimuksia

Kiekko-Vantaalla on laitettu tällä viikolla tuulemaan pelaajasopimusten muodossa. Eilen julkaistun Jani Kauton sopimuksen jatkoksi seura tiedotti tänään lisää pelaajauutisia.

Kiekko-Vantaa julkaisi tiistaina nipun uusia pelaajasopimuksia. Tänään julkaistujen sopimusten joukossa on sekä jatkosopimuksia että uusia kasvoja lohipaidassa.

Viime kaudella Kiekko-Vantaassa hyökänneet Teemu Mielonen, Joona Harjama, Joonas Hyttinen ja Roope Niskanen pistivät nimensä alle jatkopahveihin. Lisäksi joukkue saa kovan luokan hyökkäysvahvistukset Mäkisen kaksoisveljistä Mirosta ja Atesta, jotka pelasivat jo menneellä kaudella vantaalaisten riveissä, mutta lainapelaajina Jokereista. Molemmat ovat seuran omia kasvatteja.

Uusina niminä Kiekko-Vantaan riveissä nähdään hyökkääjä Jussi Pelto-Arvo, sekä puolustajat Juha Tarkkanen ja Kimi Leppävuori

Pelto-Arvo on Mestistä seuraaville tuttu nimi RoKin paidasta. Nopeajalkainen laituri nakutti menneellä kaudella rovaniemeläisten paidassa 46 otteluun tehopisteet 14+12=26.

Tarkkanen tekee paluun Kiekko-Vantaan paitaan yhden Espoo Unitedin paidassa vietetyn kauden jälkeen. 23-vuotias puolustaja on pelannut myös 23 ottelua Liigassa.

Armottomana taistelijana tunnettu Leppävuori saapuu Vantaalle Jokereiden organisaatiosta. Kolme edellistä kautta Leppävuorella on kulunut Jokereiden A-junioreiden parissa.

Yhteistyöseura Jokereiden kanssa kahden suunnan sopimukset Kiekko-Vantaalla on puolustajien Juho Rautasen ja Nico Nurmikannan, sekä hyökkääjien Julius Rantaeskolan, Erik Embrichin ja Janne Kivilahden kanssa.

Lähde: Kiekko-Vantaa

Kuva: Toni Jaconelli