Espoo United jatkoi sopimusjulkaisujaan perjantaina

Espoo United julkaisi pitkin viime viikkoa uusia pelaajasopimuksia. Perjantaina se tiedotti lukuisista jatkosopimuksista.

Espoossa tulevan kauden joukkue alkaa näyttää valmiilta. Joukkue julkaisi menneellä viikolla lukuisia uusia pelaajasopimuksia. Perjantaina julkaisuvuorossa oli kasa jatkosopimuksia. Unitedin urheilutoimenjohtaja Petri Pakaslahti kommentoi sopimustilanteita joukkueen tiedotteessa.

"Olemme olleet hyvissä ajoin liikkeellä sopimusten kanssa ja joukkueen runko on nyt kasassa. Joukkueemme keskushyökkääjistö ja pakisto on tasapainoisempi kuin viime vuonna sekä saimme joukkueeseen myös aimo annoksen johtajuutta."

Maalivahtiosastolla Espoossa jatkavat Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi valittu Rasmus Tirronen, sekä Nico Vikstén, joka liittyi joukkueen vahvuuteen kesken viime kauden.

Puolustuksessa United sorvasi jatkopahvit peräti kuudelle puolustajalleen. Jesse Väkelä, Erno Hopponen, Kai Lehtinen, Jimi Santala, Victor Westermarck ja Sebastian Moberg pukevat Unitedin sinivalkoisen peliasun päälleen myös ensi kaudella.

Hyökkäyspäässäkin seura onnistui pitämään pelaajistaan hyvin kiinni. Kim Hirschovits, Jesse Ylönen, Emil Oksanen, Felix Westermarck, Olli Iisakka, Oskari Uomala, Jiri Veistola, Matias Nisula, Aleksi Järvinen ja Jani Elgbacka pelaavat tulevallakin kaudella Espoo Unitedin riveissä.

Lähde: Espoo United

Kuva: Toni Jaconelli