Matias Haaranen ja Niklas Lehtimäki TUTOn riveihin

TUTO Hockey tiedotti keskiviikkona kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta.

Puolustaja Matias Haaranen taistelee jatkossa TUTO Hockeyn logon eteen. Kiekollinen puolustaja siirtyy Turkuun HPK:sta. Haaranen tosin vietti lähes koko viime kauden lainalla LeKin riveissä, jossa hän iski runkosarjassa 49 otteluun tehot 3+19=22.

"Haaranen on hankittu johtamaan puolustustamme kiekollisesti ja hänellä on siihen kaikki kyvyt olemassa. Hän on kiekollisesti erittäin taitava ja hänen luistelu on puhdasta taidetta. Haarasella on iso tilaus varsinkin meidän valmennuksen pelilliseen sapluunaan. Hänen puolustuspelaaminen on Liigassa asti testattua. Kaudella 2015-2016 Haaranen oli HPK:n ainoa aktiivisesti pelannut puolustaja, jonka tehotilasto ei ollut miinuksella. Taidolle on aina tilausta ja sitä Haaranen tuo" TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi seuran tiedotteessa.

Lisäksi TUTO ilmoitti hankkineensa riveihinsä hyökkääjä Niklas Lehtimäen. Pohjois-Amerikan junnusarjojakin kolunneen hyökkääjän viime kausi oli loukkaantumisten sävyttämä. Tilille ei kertynyt kuin muutama ottelun Sportin A-junioreiden riveissä. Lehtimäki on tunnettu taistelevasta pelityylistään, jonka lisäksi taitoa löytyy myös pisteiden tekoon.

Lähde: TUTO Hockey

Kuva: Toni Jaconelli