tiistai, 02 toukokuu 2017 07:40

Mestarivalmentaja palkittiin Juhani Tamminen -palkinnolla

Mestiksen mestarijoukkueen päävalmentaja palkittiin palkintogaalassa Juhani Tammisen nimeä kantavan palkinnon mukaan. 

Mestiksen mestarijoukkueen valmentaja palkittiin Mestiksen palkintogaalassa tuttuun tapaan, mutta tänä vuonna ensimmäistä kertaa Juhani Tammisen mukaan nimetyllä palkinnolla. Hienon uran sekä pelaajana että valmentajana tehnyt Tamminen on niittänyt mainetekoja myös Mestiksessä. Parhaiten mielessä on Sportin johdattaminen Mestiksen mestariksi kaudella 2008-2009 ja tiukat nousukarsinnat Porin Ässiä vastaan.

Tammisen mukaan nimetyn palkinnon voitti SaPKon mestaruuteen johdattanut Pasi Räsänen. Mestiksen palkintogaalassa Räsänen muisteli mestaruushuumaa iloisena.

"Kyllä se lämmitti todella paljon. Ennen kaikkea se, että me saimme savonlinnalaisen kiekkokansan liikkeelle. Torjuhlassa lauantaina meinasi vähän tulla tippa linssiin."

Toisella päävalmentajakaudellaan SaPKossa toiminut Räsänen kuvaili tyytyväisyyttään tähän astiseen taipaleeseen SaPKossa.

"Se on ollut hieno matka. Olen saanut tehdä erittäin motivoituneen joukkueen kanssa molempina vuosina hommia. On hienoa nähdä, että pelaajat menevät eteenpäin. Tänä vuonna saimme neljä pelaajaa Liigaan ja viime vuonna kolme", Räsänen totesi tyytyväisenä.

Palkinnon itseoikeutetusti jakanut Juhani Tamminen muistutti juhlayleisöä siitä, kuinka kova sarja Mestis on eurooppalaisella kiekkokartalla. Siihenkin nähden SaPKon mykistävän ylivoimainen suoritus etenkin pudotuspeleissä on äärimmäisen kova suoritus. Räsänen ei nähnyt mitään isoja taikatemppuja menestyksen taustalla.

"Hienolle joukkueelle iso kiitos siitä. Me yritimme antaa vain poikien pelata. Joukkue nautti jokaisesta harjoituksesta ja teki kovalla moraalilla hommia ja sai palkinnon siitä."