Hermes hankki kaksi uutta maalivahtia

Kokkolan Hermes julkisti perjantaina tulevan kauden maalivahtikaksikkona, kun se ilmoitti tehneensä Samuel Jukurin ja Leevi Laakson kanssa sopimukset tulevasta kaudesta.

Joensuun Jokipojissa kaksi viime kautta torjunut Samuel Jukuri siirtyy tulevaksi kaudeksi Kokkolan Hermeksen riveihin. Jukuri oli varsinkin kaudella 15/16 vakuuttavassa vireessä, kun hän voitti tuolloin runkosarjan torjuntatilaston. Vuonna 1996 syntyneen maalivahdin sopimus on yksivuotinen.

Toiseksi veräjänvartijaksi Hermes hankki pääosin Sportin A-junioreissa viime kaudella torjuneen Leevi Laakson. Laakso on tuttu nimi entuudestaan kokkolalaisille, sillä vasta 18-vuotias lupaus pelasi jo menneellä kaudella kahdeksan ottelua Hermeksen paidassa. Lisäksi edelliskaudella pelejä kertyi kaksi. Myös Laakson sopimus on yksivuotinen.

"Molemmilla maalivahdeilla on kokemusta Mestiksestä ja he tietävät sarjan vaatimustason. Kun tavoitteena on pelata Mestiksen mitaleista, niin se tarkoittaa +60 peliä talven aikana ja siihen tarvitaan kaksi hyvää maalivahtia, jotka Hermeksellä nyt on", Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Samalla Hermes ilmoitti, ettei se käytä sopimuksissa olleita optioita Viljami Wacklinin, Jesperi Vikkilän ja Jesse Koskelon kanssa.

Lähde: Hermes

Kuva: Toni Jaconelli