Hermekselle kolmas kiinnitys - FPS:lle karsintasarjan ensimmäinen voitto

19.3.2024

Kuva: Andrea Lindvall

HERMES - JOKERIT 3-1 (Otteluvoitot 3-1)

Hermeksen ja Jokereiden välinen sarja jatkui jälleen jännittävissä merkeissä. Arttu Lausniemi vei kotijoukkueen avauserässä johtoon Topias Liljamon esityöstä. Jokereiden tasoituksen ohjasi toisessa erässä Onni Lind. Toisen erän aikana nähtiin myös ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma, kun Aapo Aholan upeasta syötöstä Tommi Laakso laukoi lukemiksi 2-1. Eemeli Takala viimeisteli loppulukemat tyhjiin sekunti ennen päätössummeria.
Hermeksen maalilla Visa Vedenpäälle 35 torjuntaa, kun puolestaan Henri Risikko joutui venymään kiekon tielle 22 kertaa. Sarja on katkolla Hermekselle torstaina Helsingissä.

KARSINTA

FPS - HOKKI 4-1 (Otteluvoitot 1-2)

FPS:lle karsintasarjan ensimmäinen voitto Samuel Zahradnikin, Vertti Vuoksialan, Juuso Fagerströmin sekä Tomi Palon maaleilla. Hokin tiistai-illan ainoasta osumasta vastasi Iivari Säkkinen. Karsintasarja jatkuu Forssassa keskiviikkona.