Maanantain puolivälieräottelut päättyivät kotivoittoihin

18.3.2024

Kuva: Shaun Duncan

IPK - ROKI 5-3 (Otteluvoitot 2-1)

IPK:lle puolivälieräsarjan toinen kotivoitto. Peli-Karhujen tehomiehinä, kolmen syöttöpisteen Alex Berardinelli, kahden maalin Ludwig Persson ja kahden syöttöpisteen Henri Knuutinen. RoKilta kahden pisteen ilta Elias Kaarelalle (2+0) ja Luka Tiihoselle (0+2).

KIEKKO-ESPOO - TUTO 2-1 (Otteluvoitot 3-0)

Espoolaisille ottelusarjassa kolmas voitto. Joni Piipponen sekä Marcus Kallionkieli kotijoukkueen maalintekijät. Turkulaisista maalinteossa onnistui Oskari Siiki. Sarja on ensimmäisen kerran katkolla Kiekko-Espoolle keskiviikkona Kupittaalla.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 3-2 ( 1. JE) (Otteluvoitot 2-1)

Imatralla ottelun ratkaisu venyi jatkoille asti. Varsinaisella peliajalla Ketterän maalintekijät Jimi Rönkkönen sekä Aleksi Sinkkonen. Kiekko-Poikien kavennuksen laukoi Kasper Mäenpää ja tasoituksesta vastasi Patrick Isiguzo. Molemmat Kiekko-Poikien maalit syntyivät 3. erän viimeisen viiden minuutin sisällä. Ottelun ratkaisusta vastasi Akseli Mäkinen ajassa 75:22